​FÅ ET TILBUD

Ønsker du et tilbud på en facaderenovering, et nyt badeværelse eller andet?​​

Nyt badeværelse

Renovering af badeværelse eller et nyt badeværelse?
​Vi kan hjælpe dig

Hos os er dine ønsker og behov i centrum

Står du og mangler et nyt badeværelse i Espergærde, Helsingør, Fredensborg eller omegn? Eller måske du vil gøre et ekstra indtryk på gæsterne med et flot og lækkert badeværelse til gæstebrug? Hos Murermester Mads Jessen Jensen prioriterer vi dine ønsker og behov højest. 

Kontakt os i dag og fortæl om dine ønsker til en renovering af badeværelse.

Hvad skal dit badeværelse rumme?

I dag er badeværelset helst varmt, behageligt og funktionelt, og det er i dag blevet et naturligt sted at lægge makeup, tørre hår og sætte barbermaskinen til opladning.​ Badeværelset er et centralt rum i boligen, og vi bruger i dag badeværelset meget mere end før i tiden. Derfor stilles der også større krav til en badeværelsesrenovering Der skal ikke bare være plads til morgenrutinerne, vi vil også gerne have, at tingene ligger lige ved hånden. Derfor er det vigtigt med god plads til de rene håndklæder, ekstra toiletruller og vasketøjskurven.

Vi opfører dit nye badeværelse eller varetager en renovering af badeværelse efter dine ønsker og behov. Vi arbejder både for private, boligselskaber, kommuner og erhverv i en radius på 20-30 kilometer fra Espergærde. Som murermester udfører vi også gerne mindre reparationer og moderniseringer, men de fleste kunder ønsker et helt nyt bad eller toilet, når vi alligevel skal i gang.​

Skal du bruge ekspertise til et større projekt?

Det er vigtigt for et nyt badeværelse, at det opføres af en erfaren murer, som har et solidt kendskab til materialer, interiør og funktionalitet. Vi udfører gerne din renovering af badeværelse i en hovedentreprise, så dit byggeprojekt er sikret den bedste kvalitet.

Vi har opbygget stor knowhow, der giver os ekspertisen til at håndtere både stort og småt. Derfor tager vi også gerne hovedentreprisen på dit projekt uanset størrelsen. Derved kan vi sikre, at alt forløber korrekt fra start til slut. Vi trækker i den forbindelse på vores samarbejdspartnere blandt:

  • VVS-installatører
  • Elektrikere
  • Tømrere
  • Snedkere
  • Malere.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Skal du have renoveret dit badeværelse, kan du forvente, at vores priser afhænger af, om du ønsker en stor eller en lille renovering, og hvilke materialer vi skal bruge. Vi udfører dog altid kvalitetsarbejde til en billig pris, og vi udarbejder selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud til dig på din opgave. Vi kan også stå for din tagrenovering.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig og dit projekt, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig og dit byggeprojekt godt videre og kan også altid stå for hele din renovering af hus.

Ring til os på 21 25 55 03 eller skriv via mail mmjj@mail.dk.
​ 

​  21 25 55 03

​VORES KOMPETENCER

MURERMESTER
MADS JESSEN JENSEN KAN TILBYDE:​​

​Facaderenovering

​Nyt badeværelse

​Udskiftning af tag

​Stilladsarbejde

​Garantiordning

​Vandskuring

​Omfugning

​Facadeisolering​

​Erfaren murer

​Hovedentreprise

​Nyt tag

​Radius på omkring 20-30 km fra Espergærde

​Mindre tagreparationer

​Større tagrenoveringer

​Over 15 års erfaring

​10-20 medarbejdere​

Sikkerhed & garanti​

​BYGMARKEN 13

3060 ESPERGÆRDE

CVR: 40620761

TELEFON: 21 25 55 03​

E-MAIL: MMJJ@MAIL.DK

​MODTAG ET GRATIS TILBUD

 
 
 
 
Opgaven vedrører *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt