​FÅ ET TILBUD

Ønsker du et tilbud på en facaderenovering, et nyt badeværelse eller andet?​​

Totalentreprise og andre entrepriseformer

I vores Murerforretning hos Mads Jessen Jensen har vi stor erfaring med entreprise, hvad enten det gælder en hovedentreprise, en fagentreprise eller en totalentreprise. Uanset om du skal bygge nyt, bygge til eller renovere det gamle, så kan vi klare opgaven.

​Vi kan varetage en totalentreprise i forbindelse med dit byggeprojekt eller ombygning af hus i for eksempel Helsingør, Espergærde, Fredensborg eller omegn, således at du blot har én kontaktperson gennem hele byggeforløbet.

Vi er et stort team af fagentreprenører inden for VSS-, tømrer-, elektriker-, murer- og malerfaget. Vi sørger for at koordinere og holde snor i dem alle samt sørge for, at tidsplanen bliver overholdt. Ved at lade os stå for en entreprise skal du ikke tænke på andet end at glæde dig til det færdige resultat, ligesom du kun står tilbage med én regning.​​​

Det rene kvalitetsarbejde

Vi koordinerer dit projekt på professionel vis. Når vi står for en totalentreprise, lægger vi altid stor vægt på kun at arbejde sammen med underentreprenører, der vægter den samme sans for kvalitet, som vi selv gør.

Vi stræber altid efter at levere et resultat, der lever op til dine forventninger, ønsker og behov uanset. Vi efterlader kun et resultat, som vi med vores faglige stolthed kan vise frem.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en totalentreprise

Bor du i Espergærde, Helsingør, Hillerød eller resten af Nordsjælland, og skal du have varetaget et byggeprojekt i en totalentreprise eller i en anden entrepriseform, så er du velkommen til kontakte os. Vi kan hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en renovering af hus, en tilbygning, en renovering af badeværelse eller en helt anden type opgave.

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, og du kan også høre mere om, hvordan vi arbejder, når vi står for en entreprise.​ At vælge at bygge i en totalentreprise kan være en billig løsning sammenlignet med at have flere forskellige håndværkerfirmaer ind over projektet. Du kan altid ringe på 21 25 55 03 eller skrive en mail på mmj@mail.dk.

​VORES KOMPETENCER

MURERMESTER
MADS JESSEN JENSEN KAN TILBYDE:​​

​Facaderenovering

​Nyt badeværelse

​Udskiftning af tag

​Stilladsarbejde

​Garantiordning

​Vandskuring

​Omfugning

​Facadeisolering​

​Erfaren murer

​Hovedentreprise

​Nyt tag

​Radius på omkring 20-30 km fra Espergærde

​Mindre tagreparationer

​Større tagrenoveringer

​Over 15 års erfaring

​10-20 medarbejdere​

Sikkerhed & garanti​

​BYGMARKEN 13

3060 ESPERGÆRDE

CVR: 40620761

TELEFON: 21 25 55 03​

E-MAIL: MMJJ@MAIL.DK

​MODTAG ET GRATIS TILBUD

 
 
 
 
Opgaven vedrører *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt