​FÅ ET TILBUD

Ønsker du et tilbud på en facaderenovering, et nyt badeværelse eller andet?​​

​Facaderenovering

Facaderenovering af enhver type bygninger​

​Synes du, at facaden trænger til lidt kærlighed?

Hos Murermester Mads Jessen Jensen udfører vi facaderenovering i Espergærde, Helsingør, Fredensborg og omegn for både private og erhverv. Som en del af en renovering af facade kan vi klare alt lige fra vandskuring af hus, omfugning og andet murerarbejde i huse, ejendomme og andre former for byggeri.

Vi sikrer et håndværk i høj kvalitet, og vores tillidsfulde team leverer altid til den aftalte tid. Så hvis du står og mangler en murermester til din facaderenovering, hvad end det er en mur i en villa eller en voldmur på Kronborg, står vi altid klar til tjeneste. Kontakt os hos Murermester Mads Jessen Jensen i dag, så sørger vi for at give din facade lidt kærlighed. Vi arbejder typisk i en radius på 20-30 kilometer fra Espergærde.

Vandskuring​

Omfugning​

Murerarbejde

Vi har specialiseret os i facaderenovering på ældre byggeri

Vidste du, at vi renoverer voldmuren på Kronborg?

Vi har specialiseret os i facaderenovering på gamle bygninger, herunder fredede bygninger med særlige regler og et karakteristisk udseende. Vi udfører blandt andet reparation af voldmuren på Kronborg, ligesom vi udfører omfugning, udskiftning af mursten og reparation af revner.

En mere omfattende facaderenovering vil ofte inkludere omfugning, men mange vælger også at få udført facadeisolering, når der alligevel arbejdes med facaden. Desuden er vandskuring populært, især på huse fra 1980’erne.

Vi kan udføre en vandskuring i alle farver og nuancer, og vi udfører naturligvis en grundig klargøring og forberedelse, inden vi går i gang. Når vi er færdige, vil du kunne se den flotte struktur fra murstenene på din facade.​

Højkvalitets murerarbejde – også i totalentrepriser

Ud over facaderenovering varetager vi også alt andet murerarbejde såsom:

  • Ombygning
  • Tilbygning
  • Nybygning
  • Reparation af skorstene
  • Meget andet murerarbejde

Vi har i det hele taget ekspertise inden for både små og store mureropgaver. Hvis du står med et større projekt, tilbyder vi naturligvis totalentrepriser, hvor vi er tovholder for alle de faggrupper, som er med i projektet.​

​Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på renovering og pudsning af facade afhænger i høj grad af, hvor omfattende en renovering der er tale om. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en pris, der er skræddersyet ud fra lige netop din opgave og dine ønsker. Vi kan også stå for din renovering af badeværelse eller tagrenovering.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig og dit projekt, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig og dit byggeprojekt godt videre og kan også stå for din ombygning af hus eller totalentreprise.

​  21 25 55 03

​VORES KOMPETENCER

MURERMESTER
MADS JESSEN JENSEN KAN TILBYDE:​​

​Facaderenovering

​Nyt badeværelse

​Udskiftning af tag

​Stilladsarbejde

​Garantiordning

​Vandskuring

​Omfugning

​Facadeisolering​

​Erfaren murer

​Hovedentreprise

​Nyt tag

​Radius på omkring 20-30 km fra Espergærde

​Mindre tagreparationer

​Større tagrenoveringer

​Over 15 års erfaring

​10-20 medarbejdere​

Sikkerhed & garanti​

​BYGMARKEN 13

3060 ESPERGÆRDE

CVR: 40620761

TELEFON: 21 25 55 03​

E-MAIL: MMJJ@MAIL.DK

​MODTAG ET GRATIS TILBUD

 
 
 
 
Opgaven vedrører *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt