Nyt badeværeslse

Nyt badeværelse2019-08-13T11:07:39+00:00

Nyt badeværelse i Espergærde

Hos os er dine ønsker og behov i centrum

Står du og mangler et nyt badeværelse i Espergærde og omegn? Eller måske du vil gøre et ekstra indtryk på gæsterne med et flot og lækkert badeværelse til gæstebrug? Hos Murermester Mads Jessen Jensen prioriterer vi dine ønsker og behov højest. Kontakt os i dag og fortæl om dine ønsker til et nyt badeværelse i Espergærde og omegn.

21 25 55 03

Hvad skal dit badeværelse rumme?

I dag er badeværelset helst varmt, behageligt og funktionelt, og det er i dag blevet et naturligt sted at lægge makeup, tørre hår og sætte barbermaskinen til opladning.​ Badeværelset er et centralt rum i boligen, og vi bruger i dag badeværelset meget mere end før i tiden. Derfor stilles der også større krav til et nyt badeværelse. Der skal ikke bare være plads til morgenrutinerne, vi vil også gerne have tingene ligger lige ved hånden. Derfor er det vigtigt med god plads til de rene håndklæder, ekstra toiletruller og vasketøjskurven.

Hos Murermester Mads Jessen Jensen opfører vi dit nye badeværelse efter dine ønsker og behov. Vi arbejder både for private, boligselskaber, kommuner og erhverv i en radius på 20-30 kilometer fra Espergærde. Som murermester udfører vi også gerne mindre reparationer og moderniseringer, men de fleste kunder ønsker et helt nyt toilet eller badeværelse, når vi alligevel skal i gang.​

nyt badeværelse i Espergærde og Helsingør

Skal du bruge ekspertise i et større projekt?

Det er vigtigt for et nyt badeværelse, at det opføres af en erfaren murer, som har et solidt kendskab til materialer, interiør og funktionalitet. Hos Murermester Mads Jessen Jensen udfører vi gerne din renoveringsopgave i en hovedentreprise, så dit byggeprojekt er sikret den bedste kvalitet.

Vi har opbygget stor knowhow, der giver os ekspertisen til at håndtere både stort og småt. Derfor tager vi også gerne hovedentreprisen på dit projekt uanset størrelsen. Derved kan vi sikre, at alt forløber korrekt fra start til slut. Vi trækker i den forbindelse på vores samarbejdspartnere blandt VVS-installatører, elektrikere, tømrere, snedkere og malere.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Nyt badeværelse eller renovering af det gamle? Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig og dit projekt, så kontakt Murermester Mads Jessen Jensen i dag og få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse i Espergærde. Vi hjælper dig og dit byggeprojekt godt videre.

Ring til os på 21 25 55 03 eller skriv via mail mmjj@mail.dk.

vi laver dit nye badeværelse i Helsingør og omegn     +45 21 25 55 03

Skal du have nyt badeværelse i Espergærde og omegn?     mmjj@mail.dk