Udskiftning af tag

Udskiftning af tag2019-08-15T11:25:54+00:00

Tagrenovering i Espergærde

​Trænger dit tag til en opfriskning eller nye teglsten?

Har du tænkt over, at dit tag beskytter dig i medgang og modgang? Lige præcis derfor skal du også huske at beskytte taget. Dit tag bliver udsat for al slags vejr, hvilket slider det godt i længden. Murermester Mads Jessen kan hjælpe dig med at give dit tag den kærlighed, det fortjener. Kontakt os i dag og få et tilbud på tagrenovering i Espergærde og omegn. Vi udfører opgaver i en radius på omkring 20-30 kilometer fra Espergærde.

21 25 55 03

Tagrenovering med stor ekspertise

Et gammelt og slidt tag trækker husets udtryk ned, så er det væsentligt for husets tilstand, at taget er sundt og kan holde vand og fugt ude. Hos Murermester Mads Jessen har vi stor ekspertise i at renovere tag. Vi finder sammen med dig den optimale løsning til et flot og funktionelt tag. Vores yderst kompetente team tager sig af både mindre tagreparationer, større tagrenoveringer og naturligvis også total udskiftning af tag på byens bygninger. For at sikre dig en god kvalitet benytter vi Bygma og Stark som leverandør af teglsten, der naturligvis kan fås i alle farver. Vi udfører tagrenovering i Espergærde til private så vel som erhverv, og der findes ikke en opgave, der er for stor for os. Derfor samarbejder vi også med nogle af byens bedste tømrermestre.

Gå i gang allerede i dag

Når I ønsker udskiftning af tag, er der en række ting i kan overveje, inden vi går i gang:

vi renoverer tag i helsingør og espergærdeSkal der laves beboelsesrum på tagetagen, hvis der ikke allerede er værelser? Alternativt kan I blot gøre klar til værelser, og så kan de etableres ved en senere lejlighed.

tagrenovering i helsingør af dygtig murermesterHar du fladt tag? Så kan du overveje om vi skal hjælpe dig med en rejsning af taget.

tagrenovering i espergærde

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Nyt tag, tagrenovering eller andet murerarbejde? Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig og dit byggeprojekt, så kontakt Murermester Mads Jessen Jensen i dag. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse.Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud, så vi kan hjælpe dit byggeprojekt godt videre.

tagrenovering i helsingør og espergærde     +45 21 25 55 03

skal dit tag renoveres i helsingør?     mmjj@mail.dk