Udskiftning af tag

Tagrenovering og andet tagarbejde

Trænger dit tag til en opfriskning eller nye teglsten?

Har du tænkt over, at dit tag beskytter dig i medgang og modgang? Lige præcis derfor skal du også huske at beskytte taget. Dit tag bliver udsat for al slags vejr, hvilket slider det godt i længden. Hos Murermester Mads Jessen Jensen kan vi hjælpe dig med at give dit tag den kærlighed, det fortjener. Kontakt os i dag og få et tilbud på tagrenovering i Espergærde, Fredensborg, Helsingør eller omegn. Vi udfører opgaver i en radius på omkring 20-30 kilometer fra Espergærde.

21 25 55 03

Vi varetager din tagrenovering med stor ekspertise

Et gammelt og slidt tag trækker husets udtryk ned, så det er væsentligt for husets tilstand, at taget er sundt og kan holde vand og fugt ude. Vi har stor ekspertise i at foretage en renovering af tag.

Vi finder sammen med dig den optimale løsning til et flot og funktionelt tag. Vores yderst kompetente team tager sig af alt fra en mindre tagreparation til en større tagrenovering og naturligvis også en total udskiftning af tag på byens bygninger.

For at sikre dig en god kvalitet benytter vi Bygma og Stark som leverandør af teglsten, der naturligvis kan fås i alle farver. Vi udfører tagrenovering og andet tagarbejde til private såvel som erhverv, og der findes ikke en opgave, der er for stor for os. Derfor samarbejder vi også med nogle af byens bedste tømrermestre. Vi kan desuden også stå for din facaderenovering.

Gå i gang allerede i dag

Når du ønsker et nyt tag, er der en række ting, du med fordel kan overveje, inden vi går i gang:

vi renoverer tag i helsingør og espergærde

  • Skal der laves beboelsesrum på tagetagen, hvis der ikke allerede er værelser? Alternativt kan du blot gøre klar til værelser, og så kan de etableres ved en senere lejlighed

tagrenovering i helsingør af dygtig murermester

  • Har du fladt tag? Så kan du overveje, om vi skal hjælpe dig med en rejsning af taget.

tagrenovering i espergærde

Skal vi varetage dit tagarbejde?

Skal vi hjælpe dig med at et nyt tag, en tagrenovering eller andet tagarbejde? Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig og dit byggeprojekt, så kontakt os i dag. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en billig pris, så vi kan hjælpe dit byggeprojekt godt videre. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på enhver tagopgave. Vi kan også stå for din renovering af badeværelse eller hele din renovering af hus.

tagrenovering i helsingør og espergærde     +45 21 25 55 03

skal dit tag renoveres i helsingør?     mmjj@mail.dk