Stilladsarbejde2019-08-16T15:54:50+00:00

Stilladsarbejde i Espergærde

Stilladsarbejde og udlejning af små og store stilladser

Står du og mangler et stillads til dit byggeprojekt? Det kan være at sternbrædderne eller gavlen på boligen skal males, eller du som entreprenør skal bruge en større stilladsløsning til et stort byggeprojekt.

Hos Murermester Mads Jessen Jensen tilbyder vi alt i stilladsarbejde. Det kan være udlejning og montering af alt fra små stilladsløsninger til højt specialiserede stilladsløsninger, men det kan også være rullestilladser til brug i butikscentre og andre steder, hvor der er store områder med højt til loftet. Vi udfører stilladsarbejder for private, for entreprenører og for byggefirmaer, men også for forskellige håndværkere. Det kan også være et boligselskab eller en boligforening, der selv varetager stilladslejen.

Vi udfører stilladsarbejde i en radius på 20-30 kilometer fra Espergærde, men også mange andre steder, som for eksempel Helsingør og Hillerød. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad der er den bedste løsning af stilladsudlejning til dig og dit projekt.

 Facadestilladser    Trappetårne   Specialstilladser   Rullestilladser

Vi tilbyder alle former for skræddersyet stilladsarbejde

​Vi udlejer stilladser til alle formål uanset, om du skal bruge det for en kort periode eller over en længere tid. Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning, så I kan vælge den bedste løsning. ​Vores stilladsarbejde kan omfatte alle former for skræddersyede løsninger inden for lette og tunge facadestilladser, specialstilladser, trappetårne og rullestilladser. Det kan være både indvendigt og udvendigt.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?

​Hvis I har brug for stilladsarbejde til et større eller mindre projekt, så kontakt Murermester Mads Jessen Jensen i dag for at få et løsningsforslag og et uforpligtende tilbud. Vi kan hjælpe dit byggeprojekt godt videre.

     +45 21 25 55 03

     mmjj@mail.dk