Firmaprofil2018-09-29T04:10:40+00:00

Murermester Mads Jessen Jensen

Din professionelle samarbejdspartner inden for alt murerarbejde!

Murermester Mads Jessen Jensen er din professionelle samarbejdspartner, når du har brug for en murer. Vi udfører alt arbejde inden for murerfaget.

​Firmaet startede i 2002 og beskæftiger i dag 15-20 medarbejdere. Vi lever godt af gammeldags kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi er med helt fremme i feltet, når det gælder al murerarbejde i Espergærde og omegn. Skal bruge en murer i Helsingør eller Hillerød, finder vi også ud af det. Vi kører naturligvis ud til dig for at se nærmere på opgaven, og vi lytter altid til dine ønsker og behov. De aftalte betingelser og leveringstider bliver altid overholdt af vores professionelle team.

For os er det vigtigt, at vores kunder er tilfredse med det udførte arbejde, da den bedste anbefaling for fremtidige projekter er et fundament af solide projekter bag sig. Vores kundegrundlag er bredtfavnende. Vi arbejder for boligselskaber, kommune, private, forsikringsselskaber og erhverv.

​God service og højt kvalitetsniveau har været nøgleordene siden firmaets start, så De kan trygt overlade Deres næste opgave til os.​

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?

​Hvis du har brug for en murer, så kontakt Murermester Mads Jessen Jensen i dag og få et uforpligtende tilbud.

     +45 21 25 55 03

     mmjj@mail.dk