Facaderenovering

Facaderenovering2019-08-16T15:53:54+00:00

Facaderenovering i Espergærde

Synes du at facaden trænger til lidt kærlighed?

Hos Murermester Mads Jessen Jensen udfører vi facaderenovering i Espergærde og omegn for både private og erhverv. Som en del af din facaderenovering kan vi klare alt lige fra vandskuring, omfugning og andet murerarbejde i huse, ejendomme og andre former for byggeri. Vi sikre et håndværk i høj kvalitet og vores tillidsfulde team leverer altid til den aftalte tid. Så hvis du står og mangler murermester til din facaderenovering, hvad end det er en mur i en villa eller en voldmur på Kronborg, står vi altid klar til tjeneste. Kontakt Murermester Mads Jessen Jensen i dag, så sørger vi for at give din facade lidt kærlighed. Vi arbejder typisk i en radius på 20-30 kilometer fra Espergærde.

speciale i facaderenovering på gamle bygninger   Vandskuring

facaderenovering i Helsingør for private og erhverv   Omfugning

facaderenovering i espergærde for private og erhverv   Murerarbejde

facaderenovering i helsingør og espergærde

Vi har specialiseret os i facaderenovering på ældre byggeri

Vidste du, at vi renoverer voldmuren på Kronborg?

Vi har specialiseret os i facaderenovering på gamle bygninger, herunder fredede bygninger med særlige regler og et karakteristisk udseende. Vi udfører blandt andet reparation af voldmuren på Kronborg, ligesom vi udfører omfugning, udskiftning af mursten og reparation af revner.

En mere omfattende facaderenovering vil ofte inkludere omfugning, men mange vælger også at få udført facadeisolering, når der alligevel arbejdes med facaden. Desuden er vandskuring populært, især på huse fra 1980’erne. Hos Murermester Mads Jessen Jensen kan vi lave vandskuring i alle farver og nuancer, og vi udfører naturligvis en grundig klargøring og forberedelse, inden vi går i gang. Når vi er færdige, vil du kunne se den flotte struktur fra murstenene på din facade.

Højkvalitets murerarbejde – også i totalentrepriser

Udover facaderenovering i Espergærde og omegn laver vi også alt andet murerarbejde såsom ombyggeri, tilbyggeri og nybyggeri samt reparation af skorstene og meget andet. Vi har i det hele taget ekspertise inden for både små og store mureropgaver. Hvis du står med et større projekt, tilbyder vi naturligvis totalentrepriser, hvor vi er tovholder for alle de faggrupper, som er med i projektet.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Facaderenovering eller andet murerarbejde? Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig og dit projekt, så kontakt Murermester Mads Jessen Jensen i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig og dit byggeprojekt godt videre.

facaderenovering i Espergærde med speciale i gamle bygninger     +45 21 25 55 03

Vi klarer facaderenovering i Helsingør     mmjj@mail.dk