Entreprise2019-08-13T11:59:42+00:00

Entreprise i Helsingør​

Hos Murermester Mads Jessen Jensen har vi stor erfaring med entreprise, hvad enten det gælder hoved- eller fagentrepriser. Hvad enten du skal bygge nyt, bygge til eller renovere det gamle, så kan vi klare entreprisen.

21 25 55 03

Vi klarer det hele med entreprise i Helsingør

Med en entreprise i Helsingør og omegn kan vi stå for hovedentreprisen på dit byggeprojekt, således at du blot har én kontaktperson gennem hele byggeforløbet.

Vi er et stort team af fagentreprenører inden for VSS-, tømrer-, elektriker-, murer- og malerfaget. Vi sørger for at koordinere og holde snor i dem alle samt sørge for, at tidsplanen bliver overholdt. Ved at lade os stå for en entreprise skal du ikke tænke på andet end at glæde dig til det færdige resultat, ligesom du kun står tilbage med én regning.​​​

Det rene kvalitetsarbejde

Vi koordinerer dit projekt på professionel vis. Når vi står for en entreprise, lægger vi altid stor vægt på kun at arbejde sammen med underentreprenører, der vægter den samme sans for kvalitet, som vi selv gør.

Vi stræber altid efter at levere et resultat, der lever op til dine forventninger, ønsker og behov uanset. Vi efterlader kun et resultat, vi med vores faglige stolthed kan vise frem.

entreprise i Helsingør, Espergærde, Hillerød og omegn

Få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt

Bor du i Espergærde, Helsingør, Hillerød eller resten af Nordsjælland, er du velkommen til kontakte os.

Du kan ringe på telefon 2125 5503 eller sende en e-mail til mmjj@mail.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, og du kan også høre mere om, hvordan vi arbejder, når vi står for en entreprise.​