Udskiftning af tag

Entreprise2018-09-29T04:10:39+00:00

Entreprise i Hillerød​

Hos Murermester Mads Jessen Jensen har vi stor erfaring med entreprise, hvad enten det gælder hoved- eller fagentrepriser.

Vi klarer det hele med entreprise

Hvad enten du skal bygge nyt, bygge til eller renovere det gamle, så kan vi klare entreprisen.

​Med en entreprise kan vi stå for hovedentreprisen på dit byggeprojekt, således at du blot har én kontaktperson gennem helle byggeforløbet.

Ved at lade os stå for en entreprise skal du ikke tænke på andet end at glæde dig til, det færdige resultat står klar, ligesom du kun står tilbage med én regning.​​​

Det rene kvalitetsarbejde

Vi koordinerer dit projekt på professionel vis. Når vi står for en entreprise, lægger vi altid stor vægt på kun at arbejde sammen med underentreprenører, der vægter den samme sans for kvalitet, som vi selv gør.

Vi er et stort team af alle fagentreprenører inden for VSS-, tømrer-, elektriker-, murer- og malerdelen, hvor vi sørge for at koordinere og holde snor i dem alle samt sørge for, at tidsplanen bliver overholdt.

Vi stræber altid efter at levere et resultat, der lever op til dine forventninger, ønsker og behov uanset, hvilken byggeprojekt vi står for. Vi efterlader kun et resultat, vi med vores faglige stolthed kan vise frem.

Få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt

Bor du i Espergærde, Helsingør, Hillerød eller resten af Nordsjælland, er du velkommen til at ringe på telefon 2125 5503 eller send en e-mail til mmjj@mail.dk og få et uforpligtende tilbud eller høre mere om, hvordan vi arbejder, når vi står for en entreprise.​